Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

BETINGELSER

Spill blir sendt via posten. Porto kommer i tillegg, og prisen på denne avhenger av pakkens størrelse og vekt, og etter hvor den skal sendes. Du får vite nøyaktig pris før du fullfører kjøpet.

Når du bestiller gjennom Spillskrinet, kan du velge mellom to betalingsformer:

        VISA eller MasterCard
        VIPPS eller kort ved henting
 
Velger du VISA eller MasterCard, vil du legge inn kredittkortinformasjon som en del av handleprosessen. Vår partner på kortbetaling via nett er DIBS, og de sørger for en trygg og sikker handel. Varene sendes innen 2 dager.

Er du i Stavangerområdet og ønsker å hente spillene selv, kan du velge VIPPS  eller kort ved henting, så avtaler vi nærmere. Betaling skjer når du henter spillene. På denne måten sparer du portokostnad.

 

Fraktpriser

Spillskrinet sender spillene som servicepakke via Posten (Bring). Pris for frakt beregnes etter Brings satser og er avhengig av vekt og volum på pakken, samt hvor i landet den skal sendes. Du vil få opp nøyaktig pris på frakt før du bekrefter og betaler ordren.
 

Trygg handel! Og full returrett.

Spillskrinet ønsker at du skal være helt trygg på handelen. Derfor har du selvsagt 14 dagers returrett på spill du kjøper hos oss, som kjøpsloven sier. Eneste krav er at spillet er uåpnet. Alle priser er oppgitt inkl. mva.

 

Bestillingsbekreftelsen

 
Etter at du har sendt bestillingen, vil du med en gang motta en automatisk utsendt bekreftelse fra oss. Denne bekreftelsen inneholder:
  • Oversikt over produktene du har bestilt.
  • Oversikt over hvor mye ordren kommer på totalt, inklusiv porto og evt. oppkravsgebyr fra Posten.
Når pakken er sendt vil du motta en ny epost som inneholder lenke til Brings nettside så du kan spore pakken din.
 

Sende pakken til andre enn bestiller

Er mottaker av spillet en annen enn den som bestiller? Det ordner Spillskrinet.
 

Gjør slik: Skriv i merknadsfeltet at mottaker er en annen enn den som bestiller. Skriv også til hvem vi skal sende, og hva det evt skal stå på en liten hilsen.

 

Husk at om du ikke ikke ønsker at det skal legges ved pakkseddel med prisinformasjon, må du gi beskjed om det ved bestilling.

 

Du bestiller og betaler. Vi ordner resten. Merk: Vi har dessverre ikke mulighet til å pakke spillene inn i gavepapir.

 

POSTENS JULEFRISTER


For julen 2017 opererer Bring med følgende frister:

 

  • Har du postnummer 0000 - 3999, postlagt senest 19.12.
  • Har du postnummer 4000 - 5999, postlagt senest 19.12.
  • Har du postnummer 6000 - 7999, postlagt senest 18.12.
  • Har du postnummer 8000 - 9999, postlagt senest 15.12.

 

Spillskrinet bør ha bestillingen senest en dag før denne fristen for å kunne garantere at spillet kommer fram til jul. Senere bestilte pakker kommer også ofte fram, men Posten kan ikke garantere dette.

 

Vi vet også av erfaring at vi kan gå tomme for enkelte spill, så det kan lønne seg å være ute i god tid før disse fristene.

 

Når kommer spillet mitt?

Bestillinger skal være framme innen en kort uke etter at bestillingen er gjort. Spillene vil være framme i løpet av 2-5 dager, avhengig av hvor i landet du bor. I desember kan det ta litt lenger tid.

Er det noe annet du lurer på i forbindelse med kjøp hos Spillskrinet, send oss en mail.